SofHamali – 10 неща, които ще направят вместо вас

Какво точно предлагат хамалските услуги

Днес местенето от едно жилище в друго се налага твърде често. Не можем да си позволим да купуваме ново обзавеждане всеки път, тъй като това би ни оставило без пари.

За щастие, услугата на професионалните хамали през последните години е с много високо качество и предлага възможността да преминете през целия този процес със съвсем ограничен разход на средства и без да пилеете от времето си.

Кои са 10-те неща, които хамалите ще направят вместо вас

Изборът на това да доверите преместването си на професионални хамали е едно интелигентно решение, което говори, че имате добро умение да управлявате времето си. Ето и какви са десетте основни предимства да се доверите на професионалисти.

1. Ще организират и подредят вещите ви

Всички ваши вещи ще бъдат организирани и опаковани така, че по-късно всичко да може да се намери без ровене и търсене. Всичко се групира по смисъл.

2. Опаковането

Багажът се опакова много старателно, така че да не се допусне разместване, счупване или замърсяване, особено ако говорим за преместване на пиано.

Освен това, има се предвид и това, че после тези вещи трябва да се разопаковат лесно.

3. Избор на подходящите опаковъчни материали

Не всички мебели следва да се опаковат по един и същ начин. Една вещ трябва да “диша”, друга трябва да се предпази от вода, а трета е податлива на повреда при намокряне.

4. Без счупени или повредени вещи

Внимателното и професионално отношение към клиентите води до там, че няма да имате каквито и да било проблеми по отношение с преместването от гледна точка на повреди, счупвания и други подобни.

5. Ще вдигат тежко вместо вас

Много хора имат известни здравословни проблеми, които не им позволяват да вдигат тежко.

Кръвното налягане, херния или проблеми с гърба могат да направят подобна дейност немислима. Професионалните хамали ще ви спестят много главоболия.

6. Ще работят с бързина и експедитивност

Ако искате да преместите цялата си покъщнина в рамките на един ден, вие ще имате тази възможност с услугата на професионалните хамали.

Мебелите на цяло едно домакинство могат да се преместят в рамките на няколко часа.

7. Организират професионален транспорт

Местенето не става с частен личен автомобил, а със специално оборудвани камиони, които позволяват преместване на по-големи предмети и събирането им вътре, без да се налагат неколкократни курсове за това.

8. Разопаковане на вещите

При преместването професионалните хамали ще имат отговорността да разопаковат вещите ви така, както трябва, без да има риск от повреда върху някоя мебел.

9. Поставяне на вещите по места

Разопакованите мебели се поставят по места. Всичко се намества по ваше желание, така че след това няма да трябва да правите каквото и да било.

10. Почистване след прехвърлянето

Професионалистите почистват жилището след като преместването приключи. Това прави дома готов за ползване и на вас остават само някои козметични детайли.

Оценка