Предстои ви преместване? Имате голямо количество багаж, част от който е чупливи и крехки предмети? Опасявате се дали ще могат да бъдат преместени без да има щети?

Оставете ние да се погрижим за това. SofHamali.com предлага всякакъв вид хамалски услуги в София. Повечето ни клиенти се притесняват при преместване на домове или преместване на офиси, поради голямото количество крехки и чупливи предмети, които притежават.

В нашата дългогодишна практика сме се сблъсквали с този проблем не веднъж, поради което ни се наложи да стандартизираме процедурата ни по пренасяне на вещи и мебели.

Благодарение на това вече сме в състояние да предложим пълен пакет от опаковъчни услуги за всякакъв тип предмети.

Независимо дали става въпрос за опаковане на лични вещи, посуда, чупливи предмети, техника или какъвто и да е мебел, ние разполагаме с решението.

опаковане

Опаковане на предмети при местене

Ние знаем, че преместването е един сериозен и трудоемък процес, поради което е нужно да има добра подготовка, за да може всичко да мине плавно.

При преместването на домове предлагаме на нашите клиенти да изберат в каква степен ще участваме в опаковането на принадлежностите им.

Предлагаме възможност за пълно опаковане и разопаковане, за частично участие в процеса, както и само да предоставим опаковъчните материали на нашите клиенти, които сами да се заемат с тази дейност.

Изборът е изцяло ваш, а ние сме готови да помогнем с каквото можем.

Предлагаме също така доставката на всички нужни материали за опаковката на чупливи предмети и вещи, както и на мебели. Най-често използваните ни материали са:

  • Трипластови кашони за местене;
  • Малки кашони за документи и книги;
  • Кашони за аксесоари, посуда и малки вещи;
  • Кашони за дрехи и завивки;
  • Чували;
  • Стреч фолио;
  • Амбалажна хартия;
  • Тиксо;
  • Велпапе;
  • И други.

Както сами виждате, ние разполагаме с абсолютно всичко нужно за опаковането и безопасното транспортиране на всички ваши притежания, независимо от вида и чупливостта им.

Защо да изберем точно SofHamali.com

Защото ние предлагаме богат асортимент от материали за опаковка на вещи, предмети и мебели. Освен това ние гарантираме, че всичките ви принадлежности ще пристигнат във вида, в който сте ни ги поверили.

SofHamali.com от години е пример за качество и еталон за коректно отношение в сектора на хамалските услуги в София. Това постигнахме благодарение на нашето усърдие, трудолюбие, внимание към детайла и коректно отношение към нашите клиенти.

Ако искате добра организация, качествено опаковане, бърза услуга, кратки срокове и етично отношение, ще ги намерите при нас. Доверете ни се – ние ще се погрижим за останалото!