Обичайният тип преместване на офиси и домове най-често протичат в рамките на една държава. В контекста на динамиката на човешкия живот през 21 век, на единната европейска общност, то все по-често се налага да помагаме на наши клиенти за преместване в чужбина и по-конкретно в държави от Европейския съюз.

Без значение дали сте планирали да се преместим в чужбина (Германия, Англия, Италия, Испания и др.) или сте решили да се завърнем към корените си в България, ние сме тук, за да ви помогнем, защото отлично осъзнаваме сложността на този процес и цялостната организация, която логично трябва да го последва и която произтича от него.

Натрупаният опит ни позволява да се адаптираме към различни ситуации без значение от тяхната специфика, за да предложим гъвкаво и интуитивно решение – нещо, което клиентите и партньорите ни са свикнали да очакват от нас.

международно преместване

Какво трябва да знаете при международно преместване

Ако трябва да бъдем искрени има няколко компонента, които са ключови и различават така нареченото преместване в чужбина от традиционната дейност на фирмите за хамалски услуги. Най-често сред тях откриваме:

  • Трансгранично транспортиране;
  • Удължени разстояния;
  • Законови нормативни актове;
  • И други специфики, корелиращи с конкретиката на съответната услуга, според държавата към която сте се насочили.

Преместването в или от чужбина е дейност, която изисква професионален подход. Но дори това не е достатъчно – тя се нуждае от опита, механизмите и добрите практики на компаниите, специализирани в международно преместване.

Именно тук клиентите ни се доверяват, защото знаят, че не е нужно да откриват топлата вода, а могат да използват оптимално know how, което да им спести огромни разходи, градираща неизвестност и непредсказуемост, както и сериозен разход на време и нерви – все неща, които не можем да си възвърнем във времето.

Ако се нуждаете от услугата преместване в чужбина, доверете се на SofHamali.com. Ние ще създадем стройна организация, за да гарантираме максималната удовлетвореност и усмивка от крайния резултат.