Закупили сте си ново жилище или сте намерили по-хубава и изгодна квартира? Разполагате с обемен и тежък багаж, който няма как да пренесете сами? Интересувате се от услугите на хамалска фирма, която да премести всичките ви принадлежности?

SofHamali.com е фирма, която предлага хамалски услуги в София. За 10-те години, от началото на дейността ни, успяхме да се превърнем в един от лидерите на пазара по отношение преместването на дома на територията на град София.

Ние знаем, че столицата е едно огромно място и преместването от една точка до друга може да изглежда като стряскащо начинание. Затова сме насреща и сме готови да ви помогнем с цялото преместване на дома ви, независимо за коя точка на София става на въпрос.

преместване на дома

Преместване на дома – какво точно предлагаме

Ние предлагаме пълен пакет от услуги за преместването на вашия дом, които включват:

  • Опаковане и подготовка на всичките ви предмети и мебели за транспорт;
  • Изнасяне и натоварване на предметите в нашите бусове;
  • Транспорт до новото ви жилище;
  • Разтоварване и пренасяне на предметите в къщата/апартамента;
  • Разопаковане, почистване и поставяне на предметите и мебелите ви.

В същото време се ангажираме с изключителна прецизност при пренасянето на вашите принадлежности, защото знаем че те са важни за вас.

Още в процеса на опаковане се стараем да предпазим добре предметите и мебелите от евентуални надрасквания, натъртвания и счупвания. В случай на някое от последно изброените, ние се ангажираме с пълно възстановяване на предмета.

Напълно уверени сме, че предлагаме една от най-качествените услуги на пазара, а цените са съобразени както със стойността на нашия труд, така и с възможностите на нашите клиенти.

Няколко причини да изберете SofHamali.com

Можем да ви говорим още много за нашите предимства, но истината е че ни трябват само няколко причини, за да ви убедим да изберете SofHamali.com.

1. Кратки срокове

Нашите служители работят изключително бързо и ви гарантираме, че ще пренесем вещите ви във възможно най-кратък срок.

Това обаче не означава, че ще спестим от времето, за сметка на качеството – всеки ваш предмет ще бъде внимателно обслужен, за да не бъде повреден по време на пренасянето.

2. Пренасяне на всякакъв тип мебели

Имате огромна секция или много тежък диван? Това не ни притеснява и не трябва да притеснява и вас. Нашите служители имат достатъчно опит (и здрави ръце), за да се справят дори и с най-тежките мебели.

В извънредни случаи можем да ангажираме още хора, които да помогнат при пренасянето, но вярваме че всеки мебел може да бъде транспортиран, стига да се подходи правилно.

3. Няма да оставим мръсотия след нас

Дори напротив – след пренасянето на мебелите се ангажираме с пълно почистване на новото ви жилище.

Не искаме да останете с неприятни чувства след нашата работа, поради което вярваме че тя не свършва единствено с пренасянето на вашите предмети и мебели.

Ако търсите коректна фирма, приятелски настроени служители и бърза и качествена услуга, SofHamali.com ще ви ги предостави.

Доверете ни се и ние ще пренесем вашия дом бързо, лесно и удобно!