Нуждаете се от нов работно място за вашия бизнес? Искате най-накрая да направите онази важна стъпка от малкия офис към голяма бизнес сграда? Притеснявате се от огромния брой мебели и техника, която трябва да се транспортира?

Ние сме тук, за да разсеем притесненията ви. SofHamali.com е фирма за хамали в София и Пловдив, която притежава дългогодишен опит и сръчен екип от хамали, които са готови да преместят всеки един офис, независимо от местоположението.

В нашата дългогодишна практика сме преместили работните места на десетки бизнеси, които подобно на вашия, успяха да достигнат до големите бизнес сгради.

Ние знаем какво се изисква при такава ситуация и сме наясно, че техниката е много специфичен за пренос товар. В същото време сме напълно уверени, че няма офис, който да не можем да пренесем, а сме се сблъсквали с много трудности в нашата практика.

преместване на офис

Какви са тънкостите при преместване на офис

Повечето бизнеси прибягват до преместване на офис, най-вече заради разрастващия им се екип и нуждата от повече пространство. В такива случаи ние сме наясно, че от нас ще се изисква да се пренасят бюра, секции, шкафове, столове и техника (компютри, принтери, телевизори и пр.)

Това, обаче, не ни плаши ни най-малко. Благодарение на методика и стандартизация в нашата работа, служителите ни са подготвени за всяка ситуация и знаят как да постъпят, независимо от сложността на пренасянето.

Ние знаем, че за един офис техниката е най-важна, тъй като тя е и най-скъпо струващата, наред с това че върши основополагащи за бизнеса дейности. Поради това се стремим да сме изключително внимателни, когато става въпрос за техника, и да я опаковаме със старание и внимание към детайла.

Запознати сме дори с факта, че в някои случай не става дума само за важна техника като компютри, принтери и бюра, но офисите разполагат и със съпътстваща техника, която има нужда от транспортиране, като хладилник, печка, телевизори и т.н.

Гарантираме на нашите клиенти, че техниката, а и другите принадлежности в стария им офис, ще пристигнат на новото работно място в същия вид, в който са ни ги поверили. В противен случай ще покрием щетите за наша сметка.

SofHamali.com – защо да не си доверите за преместването на вашия офис

Защото ние притежаваме нужния опит и практика, да се справим безупречно. Редица бизнеси вече ни се довериха и не съжаляват – повечето от тях твърдят, че биха ни се доверили отново.

Това се дължи на вниманието, с което извършваме нашата работа, както и с кратките срокове, с които се ангажираме пред нашите клиенти, и които почти винаги спазваме.

Ние знаем, че времето е основният ресурс на всеки бизнес, поради което не бихме си позволили да го губим, тъй като това означава да губим и вашите пари.

Това противоречи дълбоко на разбиранията ни за обслужване на клиенти и за отношение към работата ни, поради което изпълняването на предоставяните от нас услуги в кратки срокове е една от основните ценности, които се стараем да поддържаме.

Ако се нуждаете от коректна, точна и безкомпромисна към качеството фирма за хамалски услуги, то SofHamali.com е перфектното място да я откриете. Позвънете и ви гарантираме, че няма да съжалявате!

❓ Мога ли да ви наема за преместване на малък офис?

Да, бихме могли да извършим превоз на обзавеждането и оборудването на офиса ви до новия адрес на фирмата. Разполагаме с опаковачни материали и собствен транспорт за осигуряване на максимална безопасност.

⏳ За колко време може да преместите обемист багаж?

Срокът за преместването зависи от няколко фактора, които включват:

  • Времето, с което разполагаме;
  • Възможното време по закон за преместване;
  • Желания срок от Ваша страна;
  • Начална и крайна дестинация;
  • Количество и вид на багажа.

❓ Предлагате ли преместване на офис мебели извън София или Пловдив ?

Да, можем да извършим транспортиране до всяка точка извън София или Пловдив . Тъй като става дума за мебели е желателно да се направи оглед или да се предостави опис с количеството, вида и размерите на мебелите, за да се прецени от какво транспортно средство ще има нужда.

✅ Мога ли да разчитам на коректно отношение и безопасно транспортиране на офис оборудването?

В случай че екипът на SofHamali.com организира опаковането на багажа и сте предоставили нужната информация, особено за чупливи вещи, ние носим пълната отговорност по безопасното транспортиране на вещите.

? Каква е цената и за колко време се извършва услугата?

Цената зависи от обема и вида на багажа, трудностите при преместване – изнасяне на багажа и внасяне на същия, на личие на допълнителни изисквания от страна на клиента и/или закона, както и от екипа и транспортните средства, от които ще имате нужда.

❓ Трябва ли да осигуря хора за опаковане на вещите?

Изборът е Ваш. Ако желаете може да подготвите багажа за товаро-разтоварни дейности или другия вариант е да оставите ние да опаковаме всичко.

4/5 - (1 vote)