Нуждаете се от нов работно място за вашия бизнес? Искате най-накрая да направите онази важна стъпка от малкия офис към голяма бизнес сграда? Притеснявате се от огромния брой мебели и техника, която трябва да се транспортира?

Ние сме тук, за да разсеем притесненията ви. SofHamali.com е фирма за хамалски услуги в София, която притежава дългогодишен опит и сръчен екип от хамали, които са готови да преместят всеки един офис, независимо от местоположението.

В нашата дългогодишна практика сме преместили работните места на десетки бизнеси, които подобно на вашия, успяха да достигнат до големите бизнес сгради.

Ние знаем какво се изисква при такава ситуация и сме наясно, че техниката е много специфичен за пренос товар. В същото време сме напълно уверени, че няма офис, който да не можем да пренесем, а сме се сблъсквали с много трудности в нашата практика.

преместване на офис

Какви са тънкостите при преместване на офис

Повечето бизнеси прибягват до преместване на офис, най-вече заради разрастващия им се екип и нуждата от повече пространство. В такива случаи ние сме наясно, че от нас ще се изисква да се пренасят бюра, секции, шкафове, столове и техника (компютри, принтери, телевизори и пр.)

Това, обаче, не ни плаши ни най-малко. Благодарение на методика и стандартизация в нашата работа, служителите ни са подготвени за всяка ситуация и знаят как да постъпят, независимо от сложността на пренасянето.

Ние знаем, че за един офис техниката е най-важна, тъй като тя е и най-скъпо струващата, наред с това че върши основополагащи за бизнеса дейности.

Поради това се стремим да сме изключително внимателни, когато става въпрос за техника, и да я опаковаме със старание и внимание към детайла.

Гарантираме на нашите клиенти, че техниката, а и другите принадлежности в стария им офис, ще пристигнат на новото работно място в същия вид, в който са ни ги поверили. В противен случай ще покрием щетите за наша сметка.

SofHamali.com – защо да не си доверите за преместването на вашия офис

Защото ние притежаваме нужния опит и практика, да се справим безупречно. Редица бизнеси вече ни се довериха и не съжаляват – повечето от тях твърдят, че биха ни се доверили отново.

Това се дължи на вниманието, с което извършваме нашата работа, както и с кратките срокове, с които се ангажираме пред нашите клиенти, и които почти винаги спазваме.

Ние знаем, че времето е основният ресурс на всеки бизнес, поради което не бихме си позволили да го губим, тъй като това означава да губим и вашите пари.

Това противоречи дълбоко на разбиранията ни за обслужване на клиенти и за отношение към работата ни, поради което изпълняването на предоставяните от нас услуги в кратки срокове е една от основните ценности, които се стараем да поддържаме.

Ако се нуждаете от коректна, точна и безкомпромисна към качеството фирма за хамалски услуги, то SofHamali.com е перфектното място да я откриете. Позвънете и ви гарантираме, че няма да съжалявате!