Услугата по преместване и транспортиране на хладилник на пръв поглед е лесна задача за много хора. Или поне те така си го представят.

Обаче в следващия момент, когато се споделят изискванията за превоза на хладилника, на хората им става ясно, че това не е толкова лесна и бърза за изпълнение поръчка.

Транспортиране на хладилник в София – мисията възможна

Пренасянето на хладилник е напълно възможно да бъде направено надеждно и безопасно, когато се следват следните няколко съвета:

  • Закрепете всички рафтове и чекмеджета, така че да не мърдат, или ги извадете и транспортирайте отделно;
  • Закрепете вратите по начин, по който не биха могли да се отворят;
  • Обезопасете всички допълнителни аксесоари, които обикновено са налични при двойните хладилници – машина за вода, лед и т.н.;
  • Опаковайте хладилника внимателно, като обърнете най-голямо внимание на ъглите, компресора и съпътстващите го елементи.

Превоз и транспорт на хладилник в СофияПри доброто изпълнение на посочените елементи, вие ще получите перфектно опакования и подготвен за транспортиране хладилник до всеки друг адрес в София. Съществуват много митове дали хладилника трябва да бъде изправен или може да бъде и легнал при осъществяването на транспортната услуга.

Реалността е такава, че съвременните модели допускат пренасянето и в легнало положение, но въпреки това не е препоръчително, най-вече от гледна точка на безопасност. Все пак хладилниците са предвидени да са поставени в изправено положението и по възможност спазвайте този начин за преместване и транспорт.

Не пропускайте още нещо съществено важно при транспорта – доброто укрепване и елиминирането на вибрациите. При пренасянето на фризери, които обикновено са ниски и по-широки, техния център на тежестта е много по-солиден и предоставя възможност за почти максимална безопасност.

Но когато говорим за единичен хладилник, а не двоен, тогава ние разполагаме с висок електроуред, който всъщност се побира на около един квадрат място. Следователно е прекалено зависим от вибрации. Колкото са по-големи, толкова по-голяма опасност създават при превоза на електроуреда.

Преместване на фризери и хладилници от SofHamali.com

Фирма за хамалски услуги в София SofHamali.com е специализирана не само в хамалските услуги, но и в опаковането и надеждното транспортиране на електроуреди. Фактът, че вече от години успешно и без нито едно щета, успяваме да преместим стотици хладилници и фризери, допринася за това да се гордеем със своята работа и натрупан опит.

Когато решите да потърсите фирма, на която да се доверите за преместването на багажа от дома си или просто на един обемен електроуред, не пропускайте да поискате цена и срок от SofHamali.com. По този начин ще си гарантирате 100% надеждност за професионално отношение в изпълнението на поетия ангажимент.