Как да приготвим багажа при местене на ново място

Фирма за опаковане на покъщина при преместване в София

Преместването в нов дом е колкото вълнуващо преживяване, толкова и досадно. Обикновено целият този процес е свързан с едно продължително опаковане на всяка една вещ, която притежавате. Чудите се какво да измислите като стратегия, така че нещата да протекат значително по-гладко и безпроблемно? Екипът на SofHamli.com сме ви подготвили не един, а цели четири уникални съвета, благодарение на които ще запомните вашето преместване в къщата от мечтите ви като едно от най-приятните забавления.

Как да подходим при подготовката на багажа

За да протече всичко гладко и безпроблемно, без да се налага да инвестирате излишни време, усилия, а дори и нерви, то важно е да планувате предварително всяко ваше действие. Забравете напълно за хаотичността и неорганизираността. Те са враг номер едно при събирането и опаковането на багажа. Опитайте се да изключите всичко странично от мислите си и да се фокусирате единствено върху подредбата на вещите, които са в очакване да бъдат преместени в новия ви дом.

Ето и нашите съвети, които смятаме, че ще ви бъдат наистина полезни:

  1. Вещите, които са от първа необходимост, е добре да бъдат поместени в прозрачни кутии;

Така всичко, което сте поставили вътре, ще бъде видимо за вас и няма да се лутате дълго, относно това къде е четката ви за зъби, гребенът за коса или друго, без което не можете да се лишите в конкретна ситуация. В никакъв случай не пестете от инвестицията в големи прозрачни кутии, тъй като и след самото преместване бихте могли да им намерите приложение и съвсем не смятаме, че ще се окажат излишни.

  1. Задължително надписвайте кашоните;

Това е едно от основните правила, към които да се придържате. Не забравяйте, че местенето в един дом е обвързано с опаковането на изключително много багаж. Това важи с пълна сила за хората, които през годините не са събрали смелост да изхвърлят нито една своя придобивка. Преместването на багаж в нов дом със сигурност ще ги накара да се чувстват главозамаяни и ще има да се лутат напред и назад, без да са сигурни от къде точно да подхванат със събирането на багажа.

Оборудвайте се с черни маркери и надписвайте с големи букви всеки един от кашоните, в който помествате своята покъщнина.

  1. Отделете си време, в което да подредите чиниите;

Подреждането на кухненската посуда е онзи тънък момент, в който да бъдете наистина предпазливи. Не позволявайте на нито една чиния да замине в кофата за смет. Подреждайте ги изправени, тъй като това не само ще спести място, но и ще ги предпази от счупване.

  1. Номерирайте кашоните;

Така няма да се страхувате, че хамалите, от чиито услуги сте се възползвали, биха могли да загубят по пътя някой и друг ваш кашон. Отделно имате възможността да следите дали всичко е на мястото си.

Ако искате да се възползвате от качествени хамалски услуги, които да бъдат изпълнявани от амбициозни, млади и учтиви хора, то ние от SofHamali.com ви предлагаме широка гама от услуги, улесняващи ви безобразно много при преместването от един дом в друг!

5/5 - (1 vote)