Транспортиране на пиано – защо да изберете нас

Мъж готов да пренася тежки обекти

Късметлии и щастливци са онези, които в дома си имат истинско пиано, на което могат да посвирят всеки път, щом нотите преплуват през съзнанието им. Какво обаче се случва, ако ви предстои местене на дома?

Замисляте се как изобщо да пренесете вашето ценно притежание, без да го нараните, счупите или повредите. Това е една съвсем отговорна задача, към която се изисква да подходите разумно и с внимание.

В тази статия ще се погрижим за това, да ви поднесем достатъчно количество информация, свързано с транспортирането на пианото в новия ви дом. Надяваме се да успеем да ви насочим към правилен подход, без да утежнявате процеса по самото местене, както и да се нагърбвате с трудноизпълними цели.

Преди да започнем със съветите и насоките, то ние ще споделим, че всеки съвременен гражданин има реалната привилегия да се възползва от съществуващите днес хамалски услуги, които не са толкова трудни за откриване.

Предлагаме ви да се отърсите от товара, свързан с транспортирането на пианото и да оставите друг да се погрижи за това, прилагайки професионализъм и специален подход.

Ако не сте сигурни към коя точно хамалска фирма да се обърнете, то ние ви предлагаме да разгледате нашите услуги. Сигурни сме, че накрая ще останете очаровани от бързата реакция, коректността и приятелското отношение на всеки един от членовете на екипа.

Какво трябва да знаем при транспортирането на пиано

Помнете, че поемате сериозен риск, ако все пак възнамерявате сами да се справите с транспортирането на тази така ценна вещ. Важно е да се свържете с професионални хамали, така че всичко да мине гладко и безпроблемно и да не се тревожите, че в новия ви дом няма да се чуват любимите музикални ноти, идващи от пианото.

Ще ви посочим 3 аргументирани причини, поради които да изберете професионална хамалска фирма, вместо това сами да поемате риск. Ето какви са те:

Тежестта на пианото

Всеки от нас, който е притежател на писано, е наясно с това колко тежко е то в действителност. Със сигурност е невъзможно всеки път, щом сте решили да почистите, да можете да го преместите или повдигнете с една ръка, така че да съберете натрупалия се прах под него. Сигурни сме обаче, че малцина знаят колко тежи този музикален инструмент.

По-малките модели тежат приблизително около 230 кг. Ако сте притежатели на по-голямо пиано, то знаете, че половин тон е неговата тежест. Много от вътрешните елементи на инструмента са направени от чугун, оттам идва самата тежест и трудност при местене и транспортиране.

Обемът на музикалния инструмент

Това е втората причина, заради която си струва да се доверите на професионалисти, вместо това сами да предприемате каквито й да е било стъпки, свързани с преместването им. Твърде вероятно е да надраскате почти всяка една стена, покрай която преминете, държейки го в ръце.

Отделно от това, тежестта на пианото не е равномерно разпределена, от където идва и трудността да се запази баланс, докато се изкачвате по стълби или преминавате от едно помещение в друго.

Стойността на пианото

Всички знаем, че да притежавате пиано не е никак евтино удоволствие. Сигурни сме, че години наред сте спестявали част от финансите си, за да си позволите подобна придобивка. Нима искате да се сбогувате с нея, заради една не добре обмислена постъпка.

Надяваме се да сме успели да ви насочим към взимане на правилно решение и да сте избрали професионална хамалска фирма при транспортирането на вашето пиано.

5/5 - (1 vote)